Galatasaray'dan 1. Lig'e gitti
Galatasaray, 25 yaşındaki kalecisi Batuhan Şen'i satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı.
Fotoğraf : AA
Kış transfer çalışmalarına devam eden Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor, kadrosuna yeni bir isim kattı.
Ligde zirvede yer alan ve hafta sonu sahasında Pendikspor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Kocaelispor transfer çalışmalarına devam ediyor.
Yeşil siyahlılar geçen sezon Gaziantep FK'da kiralık forma giyen Galatasaraylı Batuhan Şen'i satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattı.
Galatasaray altyapısından yetişen Batuhan, Hekimoğlu, Menemenspor, Karagümrük ve Gaziantep'te kiralık olarak oynadı.
25 yaşındaki Batuhan, daha önce 1. Lig'de Menemenspor formasıyla 41 maça çıktı ve 70 gol yedi, 4 maçta kalesinde gol görmedi.
Süper Lig'de çıktığı 22 maçta ise 43 gol yiyip 3 maçta kalesini gole kapattı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu


























