Galatasaray'da Ziyech ve Zaha fırtınası!
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha sevinci yaşanıyor. İki yıldız da antrenmanlar ve hazırlık maçlarındaki performanslarıyla dikkat çekiyor.
Fanatik
Fotoğraf : AA
Galatasaray'da Lecce ile oynanan hazırlık maçında şık bir gole imza atan Hakim Ziyech, yeni sezon öncesi heyecan yaratmayı başardı.
Okan Buruk, Faslı yıldız için, "Son maçta çok iyiydi. Ama bizi daha çok sevindiren, onun savunmaya da yardım edip sorumluluk almasıydı" yorumunu yaptı.
Galatasaray'da artık daha mutlu olduğunu ve bunu sahada da göstereceğini açıklayan Wilfried Zaha da dediğini yaptı, eski günlerini aratmayan bir golle Lecce ağlarını havalandırdı. Fildişi Sahilli yıldız, bu sezon sol kanatta Buruk'un vazgeçilmez ismi olmaya hazırlanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!



























