Galatasaray'da Zaha'nın bileti kesildi
Galatasaray'da Wilfried Zaha krizi yaşandı. Okan Buruk'un, "Taktiğimi yanlış anlattı" dediği yıldızı artık istemediği, Fildişili futbolcunun da ayrılmaya sıcak baktığı belirlendi.
Beşiktaş ile oynanan ve 5-0 kaybedilen Süper Kupa Finali'nde 75. dakikada skor 2-0'ken oyuna giren Galatasaray'ın Fildişili futbolcusu Wilfried Zaha ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Okan Buruk, "Zaha taktiğimi oyunculara yanlış anlattı" derken, yıldız futbolcu ise bu açıklamadan sonra kendisine ait sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını değiştirdi ve kararttı.
BİLETİ KESİLDİ
Okan Buruk'un tecrübeli futbolcuyu artık takımda istemediği, Zaha'nın da yola devam etmeme yönünde bir karar aldığı öğrenildi. İngiltere'den çeşitli kulüplerin radarında bulunan Zaha'nın yakın zamanda ayrılmasının sürpriz olmayacağı gelen haberler arasında. 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da bugüne kadar 43 maçta forma giyerken, 10 gol ve 5 de asist katkısı sağladı.
EN ÇOK KAZANANLARDAN
2 milyon 330 bin euro imza ücreti ödenen Wilfried Zaha, Cimbom'da bir sezon için 4 milyon 350 bin euro kazanıyor. Zaha, takımın en çok kazanan isimlerinden biri.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'























