Galatasaray'da yıldızların gözü EURO 2024'te!
Kerem Aktürkoğlu ayrılık rüzgarları estirirken Barış Alper ile Abdülkerim için Avrupa Şampiyonası bekleniyor.
Sabah
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan yerli yıldızları kıymete bindi. Barış Alper Yılmaz başta olmak üzere Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı'ya teklif yağıyor.
Barış Alper'i çok sayıda Avrupa kulübü gözüne kestirdi. İtalyan ekipleri milli oyuncu için nabız yoklarken Aslan ise 25 milyon Euro'nun altına inmeyi düşünmüyor.
Özellikle Barış Alper ile Abdülkerim'in milli takımda ilk 11'de yerleri garanti. Bu oyuncular gelecekleri ile ilgili karar vermek için turnuvanın bitmesini bekleyecek.
Sarı-kırmızılı yönetim de özellikle Barış Alper için acele etmeyecek, Abdülkerim için astronomik teklif gelmesi durumunda açık kapı bırakılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























