Galatasaray'da yeni joker Berkan Kutlu!
Galatasaray'da Berkan Kutlu, teknik direktör Okan Buruk'un yeni jokeri oldu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu sol bekin ardından stoperde de görev yapmaya başladı.

Fotoğraf : AA
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, bu sezon yaşanan sorunlara kadro içinden çözüm bulmasının son örneği Berkan Kutlu oldu.
50 yaşındaki teknik adam, devre arasında Genoa'dan takıma geri dönen Berkan Kutlu'ya orijinal mevki orta sahanın yanı sıra sol bek ve stoperde de görev verdi.
Rizespor karşılaşmasında stoperde Victor Nelsson'a eşlik eden Berkan, Kasımpaşa maçında da Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'nın yetişmemesi durumunda aynı bölgede görev yapabilir.
Okan Buruk daha önce de Kaan Ayhan'ı; orta saha, stoper, sağ bekte kullanmıştı. Başarılı teknik adam, Barış Alper Yılmaz'dan ise; sağ kanat, santrfor, sağ ve sol bek olarak faydalandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
