Galatasaray'da UEFA listesinde son dakika değişikliği!
G.SARAY'IN UEFA KADROSU
Şampiyonlar Ligi play-off turunda İtalya temsilcisi Juventus ile karşılaşacak Galatasaray’ın UEFA kadrosu belli oldu.
NHAGA YERİNE SACHA BOEY
UEFA’ya bildirilen listede son anda bir değişiklik oldu. Normalde listeye yazılacak olan yeni transferlerden merkez orta saha Renato Nhaga, bir anlamda Sacha Boey’den çalım yemiş oldu.
BOEY İLE LİSTE DEĞİŞTİ
Boey'un kiralık olarak kadroya katılması üzerine teknik direktör Okan Buruk listeyi revize etti.
LİSTE DIŞI KALMA NEDENİ
Tek sağ bek orijinli isim olan Boey’i listeye alan Buruk, merkez orta sahanın zengin olması sebebiyle Nhaga’yı kenarda bıraktı.
ORTA SAHA ALTERNATİFLERİ
Okan Hoca’nın kafasındaki plana göre merkez orta sahada Singo gibi önemli bir alternatif de var. Boey’in gelmesiyle Singo’yu merkeze kaydırmak isteyen sarı kırmızılı ekibin teknik patronunun bu bölgedeki eli çok güçlü. Torreira, Lemina, Sara ve İlkay da bu bölgede forma rekabetine girecek isimlerden.
O DA KENARDA KALDI
Sarı kırmızılılarda yenilerden Noa Lang ve Yaser Asprilla da Şampiyonlar Ligi kadrosuna eklenirken bir diğer yeni transfer Can Armando Güner kenarda kaldı. Galatasaray devre arası transfer dönemini beş yeni takviye ile tamamladı.
SOSYAL MEDYA ŞAŞKINLIĞI

Muriqi'den Barcelona'ya Lewandowski yanıtı

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Eboue'nin oğlu Chelsea ile imzaladı

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!
























