Galatasaray'da transfer raporu!
Galatasaray'da Almanya'ya giden İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, transfer için Dursun Özbek ve Okan Buruk'a rapor sunacak.
Milliyet
Fotoğraf : AA
Galatasaray'da transfer çalışmalarında ilk tur tamamlandı. Sarı-kırmızılılarda futbolun yeni patronu İbrahim Hatipoğlu ile Futbol Direktörü Cenk Ergün, Almanya'da bir dizi görüşmelerde bulunup ayrıntılı bir rapor hazırladı.
SUNUM YAPACAKLAR
Hatipoğlu ile Ergün ikilisinin Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk'la görüşerek sunum yapacakları ve verilecek karara göre yeniden yurt dışına çıkacakları belirtildi.
Avrupa Şampiyonası'nda bazı oyuncuları yerinde takip eden ve temsilcileriyle görüşmeler yapan sarı-kırmızılıların kupanın seyrine göre yeniden harekete geçecekleri bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























