Galatasaray'da transfer planı ortaya çıktı!
Galatasaray devre arasında yapacağı transferleri eksiklere göre belirleyecek. Yönetim, Okan Buruk'un raporunun ardından gerekli adımları atacak.
Galatasaray'da devre arasında yapılacak takviyeler için önce teşhis konulacak daha sonra da gerekli hamleler yapılacak. Cim-Bom'un ocak dönemi için hangi mevkilere takviye yapacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.
En az 3 transfer yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar titiz bir çalışma içine girerken sanılanın aksine sürprizler olabileceği ifade edildi. Icardi'nin sakatlığı sonrası hücum hattında yaşanan bitiricilik sorunu dikkat çekerken Arjantinli forvetinin sözleşmesinin dondurulmayacağı Başkan Dursun Özbek tarafından açıklanmıştı.
OKAN BURUK'UN BEKLENTİSİ
Buna rağmen forvet takviyesi yapılması fikrinin ön plana çıkmaya başladı. Yine kanat için de Teknik Direktör Okan Buruk'un beklenti içinde olduğu ifade edildi. Arias ile beraber Galatasaray'ın listesine başka isimler de olduğu belirtildi.
ORTA SAHAYA ALTERNATİF
Galatasaray'da Torreira ile Sara'nın alternatifsizliği ve kulübedeki isimlerin yetersizliği nedeniyle orta saha transferinin de gündeme geleceği vurgulandı.
Yine beklerde yaşanan sorun ise öncelik konusunda sarı-kırmızılıların kafasını karıştırdı. Bu nedenle Buruk'un ilerleyen günlerde bir değerlendirme yaparak hangi pozisyonlara takviye yapılması konusunda kararını vereceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Frankfurt'tan Can Uzun için flaş açıklama!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

Konstantinos Karetsas, Dortmund'a gidiyor!

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!



























