Galatasaray'da transfer alarmı!
Galatasaray'da Victor Osimhen büyük heyecan yaratsa da rotasyonun genişletilememesi endişe yaratıyor.
Galatasaray'da Victor Osimhen heyecanı kısa sürdü, gerçekler yüze vurdu.
Galatasaray, 100 milyon Euro'luk bir süper golcü alsa da iki mevkide açık oluştu. Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun gidişiyle kanatlardaki rotasyon darbe yedi.
Barış Alper, Yunus Akgün ve Hakim Ziyech bu bölgedeki yegane isimler ancak Ziyech'in Körfez ülkelerine transferi halen gündemde. Bu bölgeye en az bir isim isteniyor. Ziyech de giderse bu rakam ikiye çıkabilir.
ORTA SAHAYA TRANSFER
Orta alanda da Torreira'nın yükünü hafifletecek bir isim arayışı sürüyor. Uzun süre Rabiot ile uğraşıldı ancak net sonuç çıkmadı.
Orta sahaya Fransız yıldız Rabiot'un kalitesine yakın bir takviye yapılmasına çalışılıyor. Yönetim Süper Lig'in transfer penceresinin kapanış tarihi olan 13 Eylül'e kilitlenmiş durumda.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı
























