Galatasaray'da tepki çeken zam: Kaan Ayhan
Son iki sezonda Avrupa'daki iki kritik maçta iki kırmızı kart gören Kaan Ayhan'ın yüzde 100'e yakın zam alması tepki çekti.
Avrupa'da son iki sezonda gördüğü iki kırmızı kartla eleştirilerin odak noktası haline gelen Kaan Ayhan'a kısa süre önce beklediğinin de çok üstünde zam yapılması dikkat çekti.
AZ Alkmaar maçında önce orta sahada, sonra stoperde ve ardından sağ bekte görev alan; alternatif eksikliği nedeniyle sarı kart görmesine karşın sahada kalmaya devam eden Kaan Ayhan, yaptığı basit faul ve gördüğü kırmızı kartla takımını 1 kişi eksik bıraktı. Skor 2-1'ken 10 kişi kalan Galatasaray, 4-1'lik acı yenilgiye mani olamadı.
30 yaşındaki futbolcunun, bu mücadeleden kısa süre önce yüzde 100'e yakın zam alması yeniden gündem oldu.
Yıllık 800 bin euro olan maaşı için yüzde 50 zam ile 1.2 milyon euro'ya çıkmasını bekleyen Kaan Ayhan'ın yeni maaşı 1.5 milyon euro olarak düzeltilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor


























