Galatasaray'da tartışma: Sakatlıkların nedeni!
Galatasaray'da sık sakatlıklar sonrası bu sakatlıkların nedeni de tartışma konusu oldu.
Galatasaray'da son haftalarda yaşanan arka adale sakatlıkları dikkat çekmeye başladı. Sarı-Kırmızılı takımda son 1.5 ay içinde 6 futbolcunun toplam 7 kez aynı bölgeden sakatlık yaşadığı belirtilirken, bu durum camiada endişe yarattı.
Takımda Wilfried Singo'nun iki kez, Victor Osimhen, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Mario Lemina ve İlkay Gündoğan'ın ise birer kez arka adale problemi nedeniyle takımdan uzak kaldığı aktarıldı. Peş peşe gelen sakatlıklar, Galatasaray'ın idmanlarında hazırlık süreçlerine ve maç temposuna yönelik soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
SAKATLIKLARIN NEDENİ
Art arda yaşanan benzer sakatlıklar sonrası, kulüp çevrelerinde ve taraftarlar arasında iki temel soru gündeme oturdu: "Oyuncular yeterli seviyede idman yapmıyor mu? Yoğun maç temposu futbolcuların yükünü mü artırıyor?" Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyada konuyu geniş kapsamlı şekilde tartışmaya başladı. Kimi taraftarlar teknik ekibin antrenman planlamasını eleştirirken, kimileri ise sezondaki sıkışık fikstürün doğal bir sonucu olduğunu savunuyor. Sakat futbolcuların durumu ve kulübün atacağı adımlar merakla beklenirken, Galatasaray'daki arka adale problemi sezonun en önemli gündem maddelerinden biri haline gelmiş durumda.
KRİZİN NEDENİ Mİ?
Takvim'in haberine göre, Galatasaray Avrupa'da oyuncu başına en yüksek sprint mesafesini kat eden ekip. Sarı-kırmızılılar, patlayıcı koşulara dayalı bir fiziksel profil sergiliyor. Bu performansın yaşanan sakatlık krizinin nedeni olabileceği ise tartışmaları beraberinde getirdi.
G.SARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KAÇ PUAN TOPLAR, TAHMİN ET VE PAYLAŞ
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"


























