Galatasaray'da sürpriz gelişme: Salih Uçan
Beşiktaş'la sözleşme uzatıp uzatmayacağı henüz belirsiz olan Salih Uçan'ı Trabzonspor'un ardından Galatasaray da radara aldı.

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Siyah-beyazlılarla tecrübeli futbolcu arasında şu ana kadar ki temaslarda anlaşma zemini bulunamamıştı. İki taraf arasında görüşmeler şimdilik durma noktasına gelirken Türkiye Kupası finalinin ardından kesin kararın verileceği öğrenildi.
TRABZONSPOR'DAN SONRA GALATASARAY DA RADARA ALDI
Salih Uçan'ın Beşiktaş'taki durumu Süper Lig'in büyükleri tarafından da yakından takip ediliyor. Trabzonspor'un ilgilendiği Salih'i, yerli rotasyonunu artırmak isteyen Galatasaray'ın da radara aldığı öğrenildi.
Beşiktaş'la sözleşme uzatmaması halinde Salih için iki takımın da devreye girebileceği ifade edildi. Temmuz 2021'de Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan, bu sezon 35 maçta forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu 4 gol 5 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!
