Galatasaray'da stopere yeni aday: Wout Faes
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Wout Faes'i gündemine aldı.
Sabah
Fotoğraf : EPA
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, stoper için Leicester City'de forma giyen Wout Faes'i gündemine aldı.
Bonservisi Leicester City'de bulunan yıldız isim küme düşen takımında oynamak istemiyor. İngilizler ise oyuncuya yüksek bir bonservis bedeli gelirse satmaya sıcak bakıyor.
KİRALAMA TEKLİFİ
Bu noktada devreye giren Erden Timur ise "Oyuncuyu kiralayalım, siz seneye daha yüksek fiyata satın" teklifinde bulundu. Faes ise Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Leicester hem oyuncuyu hem de bonservis bedelini düşünerek hareket edecek.
İngiliz ekibine 20- 25 milyon Euro seviyelerinde teklif gelmezse oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyorlar. Faes'in Leicester City ile 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

Dominik Szoboszlai'nin Galatasaray kabusu!

Bayern Münih'ten Atalanta karşısında şov!

Barcelona, maçı son dakikada kurtardı

Hull City'den iki maç sonra galibiyet!

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"

Liverpool'un kabusu İstanbul!


























