Galatasaray'da sol bek gelişmesi: Moura
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sol bek hamlesi için Francisco Moura ismi gündeme geldi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sol bek hamlesi için Francisco Moura ismi gündeme geldi.
Portekiz basınında yer alan haberde; sarı kırmızılıların, Francisco Moura'yı istediği yazıldı. Famalicao'nun sol beki için temasların sürdüğü belirtildi.
KÖHN ELEŞTİRİLMİŞTİ
Galatasaray'da özellikle Beşiktaş maçında kötü bir performans gösteren Derrick Köhn'ün etkisiz oyunu sonrası sol bek takviyesi iyiden iyiye düşünülmeye başlandı. Beşiktaş'ın sağ kanattan geliştirdiği atakları engelleyemeyen Köhn, hem teknik heyetin hem de yönetimin sol bek takviyesi konusunda kafasını karıştırdı.
PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO
Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 24 yaşındaki Portekizli sol bek, geçen sezon Portekiz temsilcisinde çıktığı 36 maçta 2 gol attı ve 5 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!



























