Galatasaray'da 'sistem' gol yediriyor
Galatasaray, yeni 3'lü dizilişiyle çıktığı 6 karşılaşmada rakiplerini 14 kez avlamasına rağmen savunmasındaki sorunları aşamadı.

Eyüpspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında 2 puan kaybeden Galatasaray, 3'lü savunmada rakibine verdiği açıkların cezasını çekti.
Elfsborg maçıyla birlikte 3-4-1-2 sistemine geçiş yapan teknik direktör Okan Buruk, sonrasında oynadığı 7 müsabakada (Beşiktaş sınavı hariç) bu formatta ısrarını sürdürdü ve vazgeçmedi.
Aslan, bu formasyonda hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de kaybetmeden 4 galibiyet - 2 beraberlik almış olmasına rağmen bir de madalyonun öteki yüzü var.
4'LÜ FORMASYONDA DAHA AZ GOL YEDİ
Galatasaray, bu dizilişle Avrupa'da çıktığı Elfsborg (4-3), Tottenham (3- 2), AZ Alkmaar (1-1), ligde Samsunspor (3-2) ve Eyüpspor (2-2) karşısında arıza yaşadı, sadece Bodrum FK (0- 1) karşılaşmasını gol yemeden atlattı.
Cimbom, bu süreçteki 6 karşılaşmada rakiplerini 14 kez avlamasına rağmen gol yeme sorununu bir türlü aşamadı. Kalesini tam 10 defa düşürürken ağlarında maç başı 1.6 gol gördü.
Aslan, 4'lü sistemle mücadele ettiği 12 müsabakada ise 12 gol yerken maç başına 1 ortalamayla oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, 9 kişi rakibini eforsuz yendi!

Pep Guardiola'dan Galatasaray için Ederson açıklaması!

Monaco 3 puanı 3 golle aldı!

Manchester City, yeni transferleriyle kazandı!

Sunderland, evinde West Ham'ı 3 golle geçti

Richarlison şov yaptı, Tottenham rahat kazandı!

Premier Lig'de tarihi an: 8 saniye kuralı ilk kez uygulandı

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!
