Galatasaray'da sır gibi saklanan liste
23 Mayıs'ta yapılacak seçimler için listesini hazırlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetimine alacağı isimleri kimseye açıklamadı. Özbek'in 5-6 yeni ismi yönetimine alacağı, Sportif AŞ'den de takviye planladığı öğrenildi.
Galatasaray'da ikinci döneminde üçüncü kez başkanlığa aday olma kararı alan Dursun Özbek, şu ana kadar karşısına bir aday çıkmaması nedeniyle listesini son ana kadar açıklamadı.
Galatasaray Başkanı, listesini 4 Mayıs Pazartesi günü Divan Başkanlığı'na sunacak. Özbek'in karşısına bir aday çıkma ihtimalinin düşük olduğu değerlendirilirken; sportif başarılar, tesisleşme hamleleri ve mali alanda atılan büyük adımlar sayesinde elinin oldukça güçlü olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle, yönetim listesine girmek için yoğun talep olduğu belirtiliyor.
Başkan Özbek'in seçim odaklı bir liste yerine, Galatasaray'ın hayati projelerini tamamlayacak isimlere yer vereceği öğrenildi. Listesine 5-6 yeni isim eklemeyi planlayan Özbek'in, oluşturacağı yönetim kurulu hakkında henüz kimseyle bilgi paylaşmadığı ve listeyi son anda hazırlayarak teslim edeceği kaydedildi.
Öte yandan, Sportif AŞ'de de önemli takviyeler yapılmasının planlandığı ifade ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

























