Galatasaray'da Osimhen'siz plan!
G.SARAY'DA PLAN DEĞİŞTİ
Galatasaray’da, Şampiyonlar Ligi’nde hafta içinde oynanacak Sporting karşılaşması öncesinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Ancak Victor Osimhen ve Mario Lemina’dan gelen sakatlık haberleri, teknik heyetin planlarını değiştirdi.
3 HAFTA YOKLAR! YOĞUN MESAİ
İki önemli futbolcunun da en az 3 hafta takımdan uzak kalmasının beklendiği öğrenildi. Teknik direktör Okan Buruk ise mevcut kadrodan maksimum verimi alabilmek için ekibiyle birlikte yoğun bir mesaiye başladı.
OKAN BURUK'UN PLANLARI
Deneyimli teknik adamın hücum hattındaki planı büyük ölçüde netleşti. Osimhen’in yokluğunda santrfor bölgesinde Barış Alper Yılmaz’ı kullanmayı düşünen Buruk, sol kanadı Sane’ye, sağ kanadı ise Yunus Akgün’e emanet etmeyi planlıyor. Böylece Aslan’ın hücumdaki hızının ve geçiş gücünün artırılması hedefleniyor. Orta sahada ise Lemina’nın yokluğunu kapatacak formül üzerindeki çalışmalar devam ediyor.
ÖZEL GÖRÜŞME
Okan Buruk’un, son dönemde performansı tartışılan bazı oyuncularıyla bire bir görüşmeler yaptığı ve onları Sporting sınavına mental olarak hazırlamaya çalıştığı öğrenildi.
KEMERBURGAZ'A KAMP KURDU
Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamayı hedefleyen sarı-kırmızılılarda teknik heyet adeta Kemerburgaz’a kamp kurdu. Buruk ve ekibi, daralan rotasyona rağmen Sporting karşısına en güçlü 11’i çıkarmanın hesaplarını yapıyor. [Fanatik]

Sevilla 3 puana son dakikada veda etti!

Arsenal, Chelsea derbisinde geri döndü

Barcelona'nın ligdeki kusursuz yürüyüşü sürüyor!

Mainz deplasmanda Hamburg'u farklı geçti!

Manchester United'a son dakika şoku!

Luis Enrique'ye 20 milyon euro maaş

Burnley, Jamie Vardy'yi kadrosuna kattı!

Loris Karius, Bayern Münih'in 60 maçlık serisini bozdu!

Acun Ilıcalı: "Çok mutluyum ve gururluyum"

Deportivo'dan Villarreal deplasmanında müthiş geri dönüş





















