Galatasaray'da Osimhen sevinci!
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Victor Osimhen, tedaviye olumlu cevap verdi. Osimhen'in, Şampiyonlar Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt maçında 11'de olması bekleniyor.
Galatasaray'da yaz transfer döneminde kurulan tarihi kadronun ardından gözler şimdi Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Perşembe günü Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak sarı-kırmızılılarda, 75 milyon euroluk golcü Victor Osimhen hakkında gelen haberler sevinç yarattı.
OSIMHEN'DEN MÜJDELİ HABER!
Webaslan'ın özel haberine göre, Nijerya Milli Takımı'nın Ruanda ile oynadığı maçın ilk yarısında sakatlanan ve özel uçakla İstanbul'a getirilen 26 yaşındaki golcünün tedavisi olumlu sonuç verdi.
Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda Osimhen'in Eintracht Frankfurt deplasmanına yetiştirilmesi için büyük bir seferberlik başlatıldı. Tedavi sürecinde olumlu geri dönüşler alınan Osimhen'den, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maç öncesi teknik heyete iyi haber geldi.
Ayak bileği bağlarında gerilme ve kanama tespit edilen Osimhen'in yapılan son kontrollerinde ciddi bir iyileşme kaydedildiği görüldü.
11'DE BAŞLAYACAK
Galatasaray teknik heyeti ile sağlık ekibinin yaptığı toplantıda, sürpriz bir gelişme yaşanmadığı takdirde Osimhen'in Eintracht Frankfurt maçına ilk 11'de başlayabileceğine karar verildi.
Eyüpspor maçında Osimhen'i dinlendiren Okan Buruk, Eintracht Frankfurt maçında Victor Osimhen'i yeniden sahaya sürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes


























