Galatasaray'da Osimhen seferberliği!
G.SARAY'DA GÖZLER DERBİDE
Şampiyonlar Ligi'nde Union Saint-Gilloise yenilgisiyle iç sahadaki 33 maçlık serisinden olan ve çok önemli avantajı kaçıran Galatasaray'da rota tamamen Fenerbahçe maçına çevrildi.
VICTOR OSIMHEN
Sakat ve cezalılardan dolayı 9 oyuncusundan yoksun olan sarı-kırmızılı ekipte gözler özellikle Victor Osimhen'in üzerinde.
SEFERBERLİK
Bu sezon Nijeryalı yıldızın oynamadığı iki Avrupa maçında da sıfır çeken Galatasaray'ın sağlık heyeti, adeta seferber oldu.
YOĞUN TEDAVİ
Nijerya-Kongo maçında sakatlanan Osimhen'in sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edilmişti. 10 gündür topa dokunmayan Osimhen'e yoğun tedavi uygulandı.
DERBİDE OYNAMAK İSTİYOR
Bu süreçte salonda çalışmakla yetinen Osimhen, yarın (cuma) takımla sahaya çıkarak kendisini deneyecek. Fedakarlık yapmaya hazır olan golcü futbolcu, pazartesi günü Kadıköy'de forma giymeyi çok istiyor.
DERBİYE SAKLANDI

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes






















