Galatasaray'da Osimhen gelişmesi
VICTOR OSIMHEN GELİŞMESİ
Galatasaray'da Napoli'den kiralanan ve attığı gollerle birlikte aidiyetiyle de sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Victor Osimhen konusunda önemli bir gelişme yaşandı.
"EVET" DEMEDİ!
Samsunspor maçı sonrası, "Ne olursa olsun, Galatasaray sonsuza kadar kalbimde kalacak." diyen Nijeryalı golcünün hiçbir kulübe "Evet" demediği ve tek konsantrasyonun Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak olduğu belirtildi.
ODAĞI ŞAMPİYONLUK
"Şampiyonluk benim kişisel meselem" ifadelerini kullanan Nijeryalı forvetin bu nedenle Galatasaray ile yaşayacağı şampiyonluğa odaklandığı öğrenildi.
ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ
Galatasaray'da Osimhen konusunda kaygı duyulmadığı ve golcü futbolcunun kararına saygı duyulacağı vurgulandı. Özellikle Galatasaray'ın ligde mutlu sona ulaşıp şampiyon olması durumunda Osimhen'in Şampiyonlar Ligi faktörüyle takımda kalabileceği öğrenildi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Galatasaray'da yönetim, Osimhen'in transferine kaynak yaratmak için de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
ADI GEÇEN TAKIMLAR
Osimhen için; Juventus, Barcelona, Liverpool, Manchester United, Chelsea ve Arsenal gibi dev takımlar gündeme gelmişti.
BU SEZON PERFORMANSI
Galatasaray'da bu sezon 33 maçta süre bulan Osimhen, 29 gol attı ve 6 asist yaptı.

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye





















