Galatasaray'da öncelik Icardi'nin!

6

G.SARAY'DA GÜNDEM ICARDI

Galatasaray'da sıcak gündem Mauro Icardi… Victor Osimhen sakat ve kritik Trabzonspor maçında yok. Yerine kim oynayacak?

5

SORU İŞARETLERİ VAR

Aslında milli ara olmasa bu soru da sorulmayacaktı, tartışma da olmayacaktı. Çünkü forma Icardi de olacaktı. Yine Icardi de görünüyor ama soru işaretleri var.

4

10 GÜNDÜR İDMAN YAPMADI

Sebebi de ülkesine giden çocukları ile görüşen Arjantinli yıldızı ekstra izin verilmesi ve 10 gündür idman yapmaması.

3

DURUMU MERAK KONUSU

Pazartesi günü İstanbul’a gelen ve salı takımla idmana çıkacak ünlü golcünün idman eksiği açısından durumu merak konusu.

2

SAHADA VERİM BEKLİYOR

Teknik direktör Okan Buruk ise taşlarla oynamak istemiyor. Mauro Icardi’nin son durumuna bakacak ve ekstra izin vererek gönlünü kazandığı öğrencisinden sahada maksimum performans isteyecek. Diğer türlü Victor Osimhen’in yokluğunda bir de Icardi’yi kaybetmek sarı-kırmızılılarda hücum anlamında zayıf bırakabilir.

1

NOA LANG, LEROY SANE

Barış Alper Yılmaz opsiyonu olsa da Okan Buruk, kanat etkinliğini riske atmak niyetinde değil. Sane cezalı ve elinden sakatlanan Lang’ın ise atel ile oynaması söz konusu. [Türkiye]
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler