Galatasaray'da Okan Buruk ezber bozdu
Bayern Münih maçında değişiklikleri geç yaptığı söylenen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, daha önce de benzer eleştiriler almıştı. Şampiyon hoca, Rize'de ise ezber bozdu ve kötü geçen ilk yarının ardından devrede 3 isim birden değiştirdi, galibiyet geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yorucu geçen Bayern Münih maçının ardından ilk 11'de 3 değişiklik yaptı.
Başarılı hoca, Kazımcan, Kaan Ayhan ve Tete'yi son maça göre kulübeye çekerken, Angelino, Kerem Demirbay ve Mertens'i ilk 11'e koydu.
Buruk, ikinci yarı başlarken ise 3 hamlede birden bulundu. Sarı-Kırmızılı takımın ilk 45'te etkisiz kalması üzerine Mertens, Angelino ve Kerem Demirbay'ı yani rotasyonda kullandığı isimlere kenara çeken Aslan'ın teknik patronu, Kaan Ayhan, Ziyech ve Oliveira'yı soktu.
Bu değişikliklerin ardından Galatasaray biraz daha etkili olmaya başlarken, golü Oliveira attı.
5 HAKKINI DA KULLANDI
İlk 65 dakikalık bölümünde müthiş oynadığı Bayern Münih maçında takım yorulmasına rağmen değişikliklerde geç kaldığı için eleştirilen Okan Buruk bu kez ezber bozdu. Devredeki 3 hamlenin yanı sıra 66. dakikada Zaha ile Tete'yi, 88'de de Kerem Aktürkoğlu ile Barış Alper'i değiştirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Partey Arsenal'den ayrıldı, yerine Norgaard gündemde!

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif

Simone Inzaghi'den Al-Hilal ve Inter açıklamaları

Nottingham Forest'tan Elanga için ret!
