Galatasaray'da Okan Buruk'a yeni kontrat
Galatasaray'da şampiyonluğun üstüne bir de Devler Ligi bileti alındı. Yönetim, Okan Buruk'a yeni sözleşme önerecek. 23 milyon TL'lik maaşına zam gelecek.
Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Okan Buruk ile ilgili yeni bir karar aldı...
23 MİLYON TL KAZANIYOR
Galatasaray şampiyonlukla tamamlanan sezon başında Okan Buruk'u teknik direktörlüğe getirirken 1+1 yıllık kontrat yapılmıştı. Buruk, Cimbom'u hem şampiyonluğa taşıdı hem de turları bir bir atlatarak Devler Ligi vizesi aldırdı. Başarılı çalıştırıcı, Aslan'dan 23 milyon TL kazanıyor.
SÖZLEŞMESİNDE İYİLEŞTİRME YAPILACAK
Yönetim, takımı zafere ulaştıran hocanın kontratı üzerinde çalışma yapıyor. Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, alacakları yeni kararla Buruk'un sözleşmesinde iyileştirme yapacaklar.
YENİ KONTRAT ÖNERİSİ GELİYOR
Yeni bir kontrat önerisinin de gelme ihtimali yüksek görülüyor. Okan Buruk da sarı-kırmızılı kulübün başında nice kupalar kaldırmayı hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi




























