Galatasaray'da Mikautadze yeniden gündemde!
Geçen sezon da ilgilendiği Georges Mikautadze'yi tekrar gündemine alan Galatasaray, Lyon'un mali sıkıntılarından faydalanarak 20 milyon euroyu gözden çıkardı.

Geçtiğimiz sezon da Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Georges Mikautadze, yeniden sarı-kırmızılıların radarına girdi.
Mali sıkıntılar nedeniyle kadrosundaki birçok oyuncuyu satış listesine koyan Lyon'un bu durumu, Galatasaray açısından avantajlı bir tablo yarattı.
G.SARAY, 20 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI
Fransız ekibinde forma giyen Gürcü hücum oyuncusu için sarı-kırmızılıların yaklaşık 20 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor.
Hem santrfor hem de sol kanatta oynayabilen 24 yaşındaki oyuncunun, özellikle Barış Alper Yılmaz'ın satışının gündeme gelmesi durumunda bu bölgede değerlendirilmesinin planlandığı aktarıldı. Gürcü yıldızın çok yönlülüğünün teknik direktör Okan Buruk'un da ilgisini çektiği ifade ediliyor.
PERFORMANSI
2028 yılına kadar Lyon ile kontratı bulunan Mikautadze, geride kalan sezonda çıktığı 47 karşılaşmada 17 gol atıp 11 de asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!

Adam Buksa'ya 5 milyon euro!

Pep Guardiola'dan Manuel Akanji açıklaması!

Manchester City, Dias ile sözleşme yeniledi

Manchester United, Lammens transferinde sona yakın
