Galatasaray'da Metehan Baltacı formdan düştü
Galatasaray'da Malmö önünde karşılaşmaya ilk 11'de forma giyen ve stoperde yer alan Metehan Baltacı, gollerde yaptığı hatalarla öne çıktı.
Sabah

Galatasaray'da Malmö önünde karşılaşmaya ilk 11'de forma giyen ve stoperde yer alan Metehan Baltacı, gollerde yaptığı hatalarla öne çıktı.
Malmö'nün 24'te gelen ilk golünde Erik Botheim'ın kafa vuruşunda yerini kaybeden ve rakibini demarke bırakan genç stoper, 90+2'de de rakibin şutunu ilk etapta engelledi ancak dönen pozisyonda çok basit bir çalım yiyerek beraberlik golüne adeta davetiye çıkardı.
Süper Lig'de de son Sivasspor deplasmanında basit bir kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan 22 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da dış sahada oynanan Malmö mücadelesinde de performansıyla memnun etmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
