Galatasaray'da Mauro Icardi kayıp!
Galatasaray'da Mauro Icardi, Alanyaspor karşılaşmasında etkisiz bir performans ortaya koydu.
Galatasaray, milli maç arası öncesinde hata yapmayarak çıkışta olan Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılıları galibiyete taşıyan gol Yunus Akgün'den gelirken, takımın en büyük gol umudu Mauro Icardi ise yine etkisiz bir performans sergiledi.
RFS maçının ardından Alanyaspor karşısında da varlık gösteremeyen Arjantinli yıldız, 81 dakika sahada kalmasına rağmen hiç şut atamadı. Topla yalnızca 26 kez buluşan Icardi, girdiği beş ikili mücadelenin sadece birini kazanabildi ve gol yollarında etkisiz kaldı.
Icardi'ye ise teknik direktör Okan Buruk sahip çıktı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında oyuncunun fiziksel durumu sorulduğunda Buruk, "Yürüyen Icardi eleştirilerine katılmıyorum. Sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Sakatlıktan dönen bir oyuncunun bu kadar süre oynamak istemesi bizim için önemli. Icardi bizim yıldızımız" açıklamasını yaptı.
MAÇ SONU PAYLAŞIM
Performansıyla beklentilerin altında kalan Icardi, 4 günlük tatili değerlendirmek üzere maçın ardından İstanbul'dan ayrıldı.
Kanarya Adaları'na tatile giden Arjantinli forvet, o anları sosyal medya hesabından şu karelerle paylaştı:

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!




























