Galatasaray'da Mauro Icardi kararı!
Galatasaray'da Mauro Icardi, yabancı sayısı nedeniyle lig listesine yazılmayacak. Arjantinli futbolcu, UEFA kadrosunda ise yer alacak.

Galatasaray; Ahmed Kutucu, Alvaro Morata, Carlos Cuesta ve Mario Lemina'nın ardından beşinci transferini yapmaya hazırlanıyor.
Galatasaray, Przemyslaw Frankowski'nin transferi için Lens ile anlaşma sağladı. Galatasaray'da Frankowski'nin transferiyle birlikte kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 15'e yükselecek.
Sarı-kırmızılılar, Frankowski'yi UEFA'ya verilen kadrodan sonra transfer ettiği için Polonyalı futbolcu Avrupa maçlarında forma giyemeyecek.
MAURO ICARDI KARARI
TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray'da Frankowski'nin transferinin ardından Mauro Icardi, yabancı sayısı sebebiyle lig listesine dahil edilmeyecek.
Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'yi UEFA listesine bildirmişti. Arjantinli yıldız, ligin ikinci yarısında sadece UEFA listesinde yer alacak.
Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde tedavisi ile ilgili İstanbul'a gelmiş ve daha sonra Türkiye'den ayrılmıştı.
31 yaşındaki futbolcu, bu sezon sakatlanmadan önce Galatasaray'da 14 maçta süre buldu ve 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
