Galatasaray'da Mauro Icardi kararı!
Galatasaray'da Mauro Icardi, yabancı sayısı nedeniyle lig listesine yazılmayacak. Arjantinli futbolcu, UEFA kadrosunda ise yer alacak.
Galatasaray; Ahmed Kutucu, Alvaro Morata, Carlos Cuesta ve Mario Lemina'nın ardından beşinci transferini yapmaya hazırlanıyor.
Galatasaray, Przemyslaw Frankowski'nin transferi için Lens ile anlaşma sağladı. Galatasaray'da Frankowski'nin transferiyle birlikte kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 15'e yükselecek.
Sarı-kırmızılılar, Frankowski'yi UEFA'ya verilen kadrodan sonra transfer ettiği için Polonyalı futbolcu Avrupa maçlarında forma giyemeyecek.
MAURO ICARDI KARARI
TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray'da Frankowski'nin transferinin ardından Mauro Icardi, yabancı sayısı sebebiyle lig listesine dahil edilmeyecek.
Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'yi UEFA listesine bildirmişti. Arjantinli yıldız, ligin ikinci yarısında sadece UEFA listesinde yer alacak.
Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde tedavisi ile ilgili İstanbul'a gelmiş ve daha sonra Türkiye'den ayrılmıştı.
31 yaşındaki futbolcu, bu sezon sakatlanmadan önce Galatasaray'da 14 maçta süre buldu ve 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Betis evinde farklı kazandı

Milan'a Roma karşısında tek gol yetti!

Barcelona, Elche'yi 3 golle geçti!

Haaland atıyor, Manchester City kazanıyor

2 kırmızı, 5 gol: Kazanan Köln oldu

West Ham evinde Newcastle engelini geçti

Fiorentina'da kan kaybı devam ediyor!

Gary Neville: "Arsenal şampiyon olacak"

Marcao'dan hakem tepkisi!

Inter, 90+4'te galibiyete ulaştı!
























