Galatasaray'da mahşerin dört atlısı
Galatasaray'da üst üste alınan galibiyetlerde dört futbolcu özellikle öne çıktı.
Zirvede oturduğu Süper Lig'de 10 haftadır kazanan Galatasaray'da 4 oyuncu, bu maçların hepsine ilk 11'de başladı. Takımın vazgeçilmezleri olan Fernando Muslera, Victor Nelsson, Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens, performanslarıyla takıma büyük katkı yaptı.
MUSLERA BİLDİĞİMİZ MUSLERA
Ligin en az gol yiyen takımı olan Galatasaray'ın 1 numarası Muslera, 10 maçlık galibiyet serisinde 4 defa kalesini gole kapadı. Uruguaylı file bekçisinin önünde değişmeyen tek isim olan Danimarkalı stoper Nelsson, Kayserispor ve Samsunspor'a attığı gollerle hücuma katkı yaptı.
HER BÖLGENİN ADAMI BARIŞ ALPER
Barış Alper ceza ve sakatlıkların yaşandığı bu dönemde sağ bek, sol bek, sağ açık ve forvette görevini eksiksiz yerine getirdi. 37 yaşındaki Mertens de attığı goller, yaptığı asistler ve presle 10 numaralı formanın hakkını veriyor. Aslan'ı 10 haftalık periyotta taşıyan bu dört oyuncuyu 9 maçla Torreira, Kerem Demirbay ve Kerem Aktürkoğlu takip ediyor. Yeni transfer Köhn artık sol bekin bankosu. Icardi sakatlığını atlattı ve gollerine başladı. İlk 11'i Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu gibi joker oyuncular tamamlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bask derbisinde kazanan yok!

Inter doludizgin şampiyonluğa koşuyor

Dortmund kazandı; farkı 6'ya kadar indirdi

Aston Villa, 10 kişilik Brentford'a mağlup oldu!

Penaltı kaçtı! Atalanta 10 kişi puanı kaptı!

Manchester United, Carrick ile 3'te 3 yaptı!

10 kişi kalan Nottingham yıkılmadı!

PSV'den Feyenoord'a erken şok

Real Madrid'de inanılmaz son: 90+10, penaltı ve kırmızı kartlar!

Juventus, Emil Holm transferinde sona yakın!



























