Galatasaray'da Leo Dubois şansını kaybetti
Parma maçındaki performansı eleştirilen Leo Dubois, fırsatı iyi değerlendiremedi. Okan Buruk, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa'da Jelert'i 11'de düşünüyor.
Sabah
Fotoğraf : AA
Transfer yapılana kadar ilk 11 seviyesindeki oyuncuların satılmamasını isteyen Okan Buruk, geçen sezon Başakşehir'e kiralanan ve sezon başında takıma dönen Leo Dubois'e hazırlık maçlarında şans verdi.
Başakşehir'deki formu nedeniyle bu sezon takımda kalma olasılığının yüksek olduğu konuşulan Fransız bek, fırsatı iyi değerlendiremedi.
Parma maçında tel tel dökülen Dubois, yenilen ikinci golde de büyük hata yaptı ve iyice gözden düştü.
Okan Buruk'un 3 Ağustos'ta Beşiktaş ile oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında yeni transfer Elias Jelert'e şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. Dubois ile de yola devam edilmesi beklenmiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!



























