Galatasaray'da kriz sona erdi: Eren Elmalı
Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Eren Elmalı, performansıyla sol bekte yaşanan krizi bitirdi.
Eren Elmalı... Kasımpaşa'da yıldızı parladı, Trabzonspor'da kendini geliştirip Milli Takım'a kadar yükseldi. Ama onun aklı her zaman Galatasaray'daydı. Sarı-kırmızılı forma için fırsat ara transfer döneminde kapıyı çaldı.
ŞENOL GÜNEŞ'İ DİNLEMEDİ
Milli futbolcu, tuttuğu takımdan teklif gelince adeta havalara uçtu. Gözü hiçbir şeyi görmüyordu. Önce Fransız ekibi Nantes, ardından Fenerbahçe'den gelen teklifleri reddetti. Galatasaray ile yapılan görüşmeler uzun sürdü, soluğu Şenol Güneş'in yanında aldı. Tecrübeli hoca takımda kalmasını istese de dinlemedi.
TAM İSABET
Transferin son gününde hayaline kavuştu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Eren Elmalı transferi için çok da mutlu değildi. Ancak kısa sürede ilk 11'in vazgeçilmezleri arasına girdi. Fenerbahçe derbisindeki performansı ise "Tam isabet" dedirtti. 24 yaşındaki Eren, Galatasaray'ın yıllardır devam eden bek krizini bitirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu


























