Galatasaray'da kritik transfer zirvesi!
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Okan Buruk, yeni sezonda kaleci ve 10 numara transferlerini netleştirmek için bu hafta bir araya gelecek.
Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanıp Trendyol Süper Lig'de üst üste 3. kez şampiyon olan Galatasaray'da yeni sezon öncesi kritik bir haftaya girildi.
Başkan Dursun Özbek ve ekibi, şampiyonluk sonrası yoğun geçen günlerin ardından bu hafta toplanarak yeni sezonun yol haritasını çizecek.
Başkan Özbek, geçen hafta Ankara ziyaretinin ardından ailesiyle birlikte Antalya'da kısa bir tatil yapmıştı. Öte yandan Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Abdullah Kavukcu, hem dinlenmek hem de transfer görüşmeleri yapmak için İtalya'ya gitmişti.
YÖNETİM BİR ARAYA GELECEK
Bu hafta Başkan Özbek, Okan Buruk ve Sportif AŞ'nin yetkili isimlerinin transfer zirvesi için bir araya geleceği öğrenildi.
KALECİ VE 10 NUMARA POZİSYONU İÇİN NET ADIMLAR ATILMASI BEKLENİYOR
Toplantıda henüz karar vermeyen Victor Osimhen'in durumu masaya yatırılacak. Ayrıca Fernando Muslera ve Dries Mertens'in ayrılığı sonrasında kaleci ve 10 numara pozisyonları için de net adımlar atılması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes


























