Galatasaray'da kriter; 'takım' bozulmayacak
Zaha, Zaniolo, Nelsson, Ziyech gibi isimlerin gidişi ile oluşan pozitif kimya en önemli transfer kriteri. Yönetim ve Okan Buruk, huzur kaçıracak oyuncu istemiyor

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak Galatasaray, Avrupa'da iddialı olacak bir kadro kurmaya çalışıyor.
Manchester City'den Bernardo Silva ve Bayern Münih'ten Leroy Sane, sarı-kırmızılı kulübün gündeminde yer alıyor. Teknik direktör Okan Buruk, "Oyuncularla ilgili görüşüyoruz. Scout ekibimizle çalışıyoruz. İsim vermek doğru olmaz" demekle yetinirken, Galatasaray cephesi geçmişte yapılan transfer yanlışlarından dersini aldı.
BU PROFİLLER ALINMAYACAK
Zaniolo, Zaha, Ziyech gibi yetenekli ancak takımdaşlık duygusundan uzak profiller, bu yaz transfer döneminde listeden elenecek.
ARKADAŞLARINDAN BİLGİ ALINIYOR
Başta Sane ve Bernardo Silva olmak üzere gündemdeki oyuncuların hem kulüp hem milli takım arkadaşlarından bilgi alınıyor.
KARAKTERE DE ÖNEM VERİLİYOR
Futbolculuk yeteneği kadar karaktere de önem veren sarıkırmızılılar, üst üste üç sene şampiyon olmuş takımın kimyasını bozmak istemiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma'da Gasperini harekatı başladı

Al Nassr, Luis Diaz'ı gözüne kestirdi

Napoli, Conte için bütün yolları deneyecek

Beşiktaş'ın da istediği Fati'nin yeni takımı belli oldu!

Bologna'da Italiano dönemi devam edecek

Valentin Rosier'in yeni adresi Osasuna

Bayern Münih, Jonathan Tah'ı açıkladı!

Chelsea, müthiş geri dönüşle şampiyon!

Barcelona'nın yeni zam şampiyonu: Lamine Yamal!

Real Betis - Chelsea: Muhtemel 11'ler
