Galatasaray'da Kerem Demirbay için geri sayım!
Son dakika Galatasaray Transfer haberleri: Cedric Bakambu transferini bitiren Galatasaray, bir yıldız ismi daha kadrosuna katmak adına geri sayıma geçti.
KEREM DEMİRBAY İÇİN GERİ SAYIM
Cedric Bakambu'da mutlu sona ulaşan Galatasaray'da, orta saha için de bir transferin açıklanmasına ramak kaldı. Alman ekibi Bayer Leverkusen'de görev yapan Kerem Demirbay da Türkiye'ye gelmek için geri sayıma geçti.
SÖZLEŞME DETAYLARI GÖRÜŞÜLÜYOR
Leverkusen, transfere onay verirken, taraflar arasında sözleşme detayları görüşülüyor.
HAFTA İÇİNDE TÜRKİYE'YE GELMESİ BEKLENİYOR
Bu konudaki pürüzler de giderildikten sonra, Kerem Demirbay’ın hafta içinde Türkiye’ye geleceği belirtildi.
YERLİ STATÜSÜNDE OLACAK
Demirbay, Galatasaray'a transfer olması halinde yeni sezonda TFF'nin mavi kart uygulaması sayesinde yerli oyuncu statüsünde olacak.
KEREM DEMİRBAY KİMDİR?
Bayer Leverkusen'de forma giyen 29 yaşındaki Kerem Demirbay, dört yıl önce Hoffenheim'den Leverkusen'e tam 32 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Orta sahada iki yönlü görev yapabilen Demirbay, 29 yaşında ve 1,83 boyunda... Geride bıraktığımız sezonda Leverkusen'le 36 maça çıkan Kerem, 5 gol ve 3 asistle oynadı. (Fanatik)

Hansi Flick'ten "El Clasico" yenilgisi sonrası flaş itiraf!

Valverde'den sakatlık açıklaması: "Tedbir amaçlıydı"

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!

Michael Carrick'ten istifa açıklaması!



















