Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun parası dağıldı
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan gelen 12 milyon euro, ayrılıklar için kullanıldı.

Galatasaray Kulübü bu sezon imza attığı transferler ve vedalarla oldukça dikkati çeken bir görüntü çizdi. Victor Osimhen gibi bir yıldızı Türkiye'ye getiren yönetim ilginç ve maliyetli ayrılıklara da imzasını attı.
KEREM'İN PARASI HİÇ OLDU
Kerem Aktürkoğlu, 3 senedir başarıyla formasını giydiği kulübü Galatasaray'a hedeflediği gibi önemli bir bonservis geliri kazandırarak Benfica'ya transfer oldu. Yıldız isimden 12 milyon euro'luk bonservis geliri elde edildi. Kadroda düşünülmeyen oyunculara ise harcanan toplam para 11,3 milyon euro'yu buldu.
ZAHA GERİ DÖNECEK
Sözleşmesinin bitimine 1 sezon kalan Leo Dubois için kasadan 1,5 milyon euro çıktı. Geçen sezon şubat ayında köprülerin atıldığı ve Okan Buruk'un aylardır devam etmeyeceğini belirttiği Sergio Oliveira, tüm hazırlık dönemi boyunca takımla çalıştı. Ancak transferin son günlerinde tüm hakları karşılanarak (iki sezon için 5,5 milyon euro) gönderildi. Lyon'a kiralanan Zaha'nın da yıllık maliyetinin yarısını (4 milyon euro) Aslan karşılayacak. 2 yıl daha kontratı olan Zaha, sezon sonu yeniden Galatasaray'a dönecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler, Xabi Alonso'dan alkışı aldı!

İngiltere'de yılın futbolcusu Salah oldu

Arda Güler'li Real Madrid, üç puanı tek golle aldı

Mehdi Taremi, Inter U23 takımıyla antrenmanlara başlıyor

Marsilya'da Rabiot ve Rowe satış listesinde

Wolverhampton, Jackson Tchatchoua'yı kadrosuna kattı

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır
