Galatasaray'da kayıp isim: Gabriel Sara!
G.SARAY'DA GERİ PLANDA
Galatasaray'da geçen sezonun en etkili isimlerinden biri olan Gabriel Sara, bu sezon geri plana düştü.
İLKAY OLMADIĞINDA DÖNDÜ
İlkay Gündoğan'ın transferi sonrası ilk 11'deki yerini kaybeden Brezilyalı futbolcu, İlkay'ın olmadığı Başakşehir ve Göztepe maçlarında ise 11'e geri döndü ve etkili bir performans ortaya koydu.
1 GOL, 1 ASİST
Sara, Başakşehir ve Göztepe maçlarını 1 gol, 1 asistle tamamladı.
YİNE YEDEK KALDI
Sara, ligde son oynanan Kocaelispor maçında ise teknik direktörü Okan Buruk'un forvet arkasında Mauro Icardi tercihinin ardından yine yedek kaldı.
ETKİLİ OLAMADI
Kocaelispor deplasmanında Lucas Torreira'nın sakatlanmasının ardından 64. dakikada oyuna dahil olan Sara, yine etkili olamadı. Üstelik Victor Osimhen'in attığı golde ofsaytta kaldığı için pozisyonun iptaline neden oldu.
DURAN TOP SİLAHI
Gabriel Sara'nın geçen sezon vazgeçilmez olduğu dönemde Brezilyalı yıldızın kullandığı duran toplarla birçok gol bulan ve maçları çözen Galatasaray, Sara'nın bu sezon ağırlıklı olarak yedek kalmasıyla maçları çözebileceği önemli bir silahtan da yoksun kaldı.
GEÇEN SEZONA GÖRE FARK
Galatasaray'da bu sezon toplamda 16 maçta 862 dakika (Ortalama 53 dakika) süre bulan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ise 45 maçta 77 dakika süre ortalamasıyla oynamıştı.
BU SEZON PERFORMANSI
Sara, bu sezon forma bulduğu toplamda 16 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip

Manchester United'da Maguire'ye yeni sözleşme!



















