Galatasaray'da kaptanlar devrede
Fenerbahçe zaferiyle pozitif bir hava yakalayan Galatasaray'da lider isimler öne çıkıyor. Muslera, Mertens, Abdülkerim, Osimhen, Kaan Ayhan gibi kaptanlar arkadaşlarını motive ediyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 2-1 yenerek ivme yakalayan Galatasaray'da takımın lider oyuncuları ön plana çıkıyor.
Başta kaptanı Fernando Muslera olmak üzere Dries Mertens, Victor Osimhen, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan gibi isimler arkadaşlarını motive etmeye gayret gösteriyor. Fenerbahçe galibiyeti sonrası Kemerburgaz'daki olumlu atmosfer teknik heyeti de memnun ediyor.
Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcıları, futbolcuların kenetlenmesini örnek göstererek, sezonun kalan haftaları için umutlarını artırıyor.
KUPALARLA VEDA
Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılması beklenen Fernando Muslera ve Dries Mertens, kupalarla veda etmek istiyor.
2012'den beri Galatasaray'da forma giyen Muslera ve son 3 senede golleri-asistleriyle alkışları toplayan Mertens, hem lig hem de Türkiye Kupası'nı kazanarak sezona veda etmek istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























