Galatasaray'da kadro eski, performans yeni!
Galatasaray'ın Fenerbahçe maçının 11'inde, 13. olan Cimbom'dan tam 6 oyuncu vardı. Ancak Teknik Direktör Okan Buruk'un dokunuşu sarı-kırmızılıları ön plana çıkardı.
Galatasaray, Kadıköy'de görkemli bir galibiyete imza atarken, ilk 11'deki 6 isim geçen yıl da kadrodaydı.
OKAN BURUK'UN DOKUNUŞU
Sarı-kırmızılılarda Muslera, Boey, Nelsson, Berkan, Kerem ve Barış Alper, Cim-Bom'un geçen sezonki kadrosundaydı. O dönemi 13. bitiren geçen seneki kadrodan 6 ismin 11'de başladığı kadroyla, Fenerbahçe'ye 3 atan Aslan'da, Teknik Direktör Okan Buruk dokunuşu kendisini gösterdi.
DEPLASMANDA TEK YENİLGİ
Aslan'ın dikkat çeken bir diğer noktası ise deplasman performansı... Bu istatistik de sarı-kırmızılıları umutlandırdı. Geride kalan 17 haftada 10 kez deplasmana çıkan Cim-Bom, bu maçların 7'sini kazanıp, 2'sinde berabere kalırken, tek yenilgi aldı. Okan Buruk yönetiminde sarı-kırmızılılar, dış sahada 2.3 puan ortalaması tutturdu. Buna karşın ikinci sıradaki Fenerbahçe ise 17 maçın 10'unu evinde oynadı ve iki kulüp arasında bu fikstüre rağmen Galatasaray lehine 4 puan fark oluştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!

























