Galatasaray'da Jelert'ten haber bekleniyor!
Galatasaray'da Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Hatayspor mücadelesi öncesi yeni transfer Elias Jelert'in durumu merak yaratırken Danimarkalı oyuncudan gelen haberler pek iyi değil.
Fanatik
Fotoğraf : Imago
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılılar'da yeni transferlerin oynama durumu merak yaratmış durumda.
JELERT'TEN HABER BEKLENİYOR
Cim Bom'un, Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag'dan kadrosuna kattığı Elias Jelert, ağrıları nedeniyle Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında forma giymemişti. Genç sağ bek akabinde de idmanlarda takımla birlikte çalışmadı. Jelert'in Hatayspor maçındaki durumu da merak konusu olmuştu.
OYNAMASI ÇOK ZOR
21 yaşındaki oyuncunun bu anlamda Hatayspor karşılaşmasında da forma giymesinin çok zor olduğu bildirildi. Sağlık ekibinin, Danimarkalı oyuncuyu bir an önce hazır hale getirmeye çalıştığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede























