Galatasaray'da imza yükleniyor: Lesley Ugochukwu
Galatasaray'ın anlaştığı Lesley Ugochukwu, İspanya ve Fransa'dan gelen teklifleri kabul etmedi. 22 yaşındaki oyuncu, kısa süre içerisinde Galatasaray'a imza atacak.
Galatasaray, Burnley'den Lesley Ugochukwu transferinde mutlu sona çok yaklaştı.
22 yaşındaki ön liberoyu ikna ettikten sonra Burnley Kulübü ile masaya oturan sarı-kırmızılılar, önemli yol aldı ve İngiliz ekibiyle anlaşma sağladı.
Galatasaray, 22 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.
ROMANO DA DUYURDU
Fabrizio Romano da Ugochukwu için anlaşmanın tamamlandığını ve genç oyuncunun kısa süre içerisinde sarı-kırmızılılara imza atacağını duyurdu.
Romano'nun haberine göre, Lesley Ugochukwu'nun Galatasaray'a toplam maliyeti 30 milyon euro'nun altında olacak.
TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Lesley Ugochukwu'ya daha önce İspanya'dan 2, Fransa'dan ise 1 takımın resmi teklif yaptığı öğrenildi. Bu teklifleri geri çeviren genç oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladı.
SEZON PERFORMANSI
Burnley'de geride kalan sezonda 38 maçta süre bulan 22 yaşındaki genç oyuncu, 3 kez ağları havalandırdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!


























