Galatasaray'da İlkay için şartlar zorlanacak!
GALATASARAY'IN HEDEFLERİ
Leroy Sane takviyesiyle kaliteli transferler yapacağının sinyallerini veren Galatasaray, orta saha için uzun zamandır İlkay Gündoğan ve Hakan Çalhanoğlu ile ilgileniyor.

ÇALHANOĞLU İÇİN BEKLEME
Inter cephesinin "Hakan ayrılmak istemiyor" sözlerinin ardından Aslan, transferden vazgeçmedi ve şimdilik beklemeye geçti.

ROTA İLKAY GÜNDOĞAN
Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, rotasını Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan'a çevirdi.

MASAYA OTURACAK
Galatasaray, geçen sezon da istediği 34 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağladı ve şimdi sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala İngiliz ekibiyle masaya oturmaya hazırlanıyor.

ŞARTLAR ZORLANACAK
İlkay'ın teknik direktörü Pep Guardiola, çıkan iddialara yanıt verdi. "Transferiyle ilgili bir gelişme yok" diyen İspanyol hoca, "27 futbolcuyla devam edemeyiz ancak İlkay takımın bir parçası" ifadelerini kullanarak kolay kolay bırakmak istemediklerini söyledi. Şartlarını zorlayacak Galatasaray, İlkay'ın çocukluk aşkı olan sarı-kırmızılı formayı giyme arzusunu kullanarak transferi bitirmek istiyor.

MAÇIN OYUNCUSU SEÇİLDİ
İlkay Gündoğan, Manchester City'nin Kulüpler Dünya Kupası'nda Al Ain ile oynadığı maça damga vurdu. Karşılaşmada fileleri 2 kez havalandıran deneyimli yıldız, maçın oyuncusu seçildi. [Sabah]


Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
