Galatasaray'da iki yolcu daha!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki eleme maçları öncesinde bildirdiği listede kendine yer bulamayan isimlerden Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı ile yolların ayrılması bekleniyor.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde kadrosunu açıkladı. Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı, listede yer almadı.
Daha önce de iki oyuncunun gönderilmesi planlanıyordu. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Cicaldau ve Taylan'ın, takımdan ayrılmasının çok daha erken olacağı bilgisine ulaşıldı.
CICALDAU'NUN PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon başı Okan Buruk Rumen futbolcunun performansından memnun kalmadığı için Cicaldau, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al İttihad Kalba takımına kiralanmıştı. Cicaldau burada 28 maçta forma giydi ve 4 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.
TAYLAN ANTALYALI'NIN PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezonda Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Taylan da, çıktığı 33 karşılaşmada 3 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!

Alisson Becker, Galatasaray maçında yok!

Hakan Çalhanoğlu için sakatlık açıklaması!

Goretzka'dan geleceği için mesaj

Liverpool'da tek eksik Federico Chiesa

Xavi'den olay Lionel Messi iddiası!

Liverpool'dan Galatasaray öncesi çağrı!

Valencia, iki kere geriye düştüğü maçı kazandı!


























