Galatasaray'da iki yıldız için görüşme!
G.SARAY'A İKİ YILDIZ BİRDEN!
Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde mücadele edecek olmasından dolayı kısa süre içerisinde sezonu açmaya hazırlanıyor. Transfer planlamalarına başlayan sarı-kırmızılılar, iki yıldız ismi listeye eklediği öğrenildi.
İKİNCİ FORVET GİBİ...
Galatasaray, golcü transferi için ana planını Mauro Icardi üzerine kurarken, diğer taraftan da ikinci forvet için çalışmalarına hız verdi. Premier Lig’den düşen Leicester City’nin golcüsü Kelechi Iheanacho için devreye giren sarı-kırmızılıların, oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. 26 yaşındaki forvetle görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
IHEANACHO'NUN RAKAMLARI
Kelechi Iheanacho, geride kalan sezonda toplam 35 resmi karşılaşmaya çıktı. Nijeryalı futbolcu söz konusu maçlarda 8 kez gol atarken, 5 kez de asist performansı sergiledi.
SOL BEKE ALTERNATİF
Aslan’da sol bek için ise gündeme gelen son isim Sassuolo’dan Rogerio oldu. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için İtalyan ekibinin 5.5 milyon euro bonservis istediği belirtildi. Kazımcan’dan büyük beklenti içerisinde olan sarı-kırmızılılar, buna rağmen sol savunmada korkulu rüya yaşamamak için sıkı bir çalışma içerisine girdi.
ROGERIO'NUN RAKAMLARI
Sassuolo forması giyen Rogerio, geçen sezon toplam 37 müsabakaya çıktı. Brezilyalı sol bek bu maçlarda 4 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi. [Milliyet]

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!























