Galatasaray'da Icardi seferberliği
Aşk acısı yaşayan Icardi için seferberlik başlatıldı. Taraftarlar, Tangocu'ya sosyal medyadan destek verirken, teknik heyet ve arkadaşları da özel ilgi gösterme kararı aldı.
Takvim

Fotoğraf : AA
Galatasaray'da 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Mauro Icardi'nin yüzü son günlerde özel hayatı sebebiyle pek gülmüyor.
Attığı gollerle Cimbom'a büyük katkı yapan ve futbolseverlerin uğruna beste yaptığı Icardi için adeta seferberlik ilan edildi.
Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan hashtag açarak, aşk acısı yaşayan Icardi'ye büyük destek verdi.
İdman sırasında düşünceli görüntüsüyle dikkati çeken Arjantinli yıldıza, teknik ekip ve takım arkadaşları da yakından ilgi gösterme kararı aldı.
31 yaşındaki golcü geçen sezon ligde 25 gol, 9 asistle gol kralı oldu. Sezonu toplamda 47 maçta attığı 32 gol, 12 asistle bitiren Icardi'nin kontratı 2026'da bitiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"
