Galatasaray'da Icardi sahneye çıkıyor!
Galatasaray'da ilk üç hazırlık maçında forma giymeyen Mauro Icardi'nin bir sonraki hazırlık maçında süre alması bekleniyor.

Galatasaray, Avusturya'daki ilk çalışmalarını tamamladı.
Avusturya'daki ilk çalışmalarda üç hazırlık maçı oynayan Galatasaray'da Mauro Icardi, söz konusu müsabakarda süre almadı.
Galatasaray, ikinci etap kamp çalışmaları için 22 Temmuz'da yeniden Avusturya'ya gidecek. Sarı-kırmızılılar, ikinci etap çalışmalarında ilk hazırlık maçını Lecce ile oynayacak. Mauro Icardi'nin, Lecce maçında süre bulması bekleniyor.
OKAN BURUK'UN SÖZLERİ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynanan Trencin karşılaşmasının ardından Icardi için, "Icardi çok istekli. Bir sonraki maçta kullanacağız. Fiziksel olarak tüm oyuncuları hazırlamalıyız. Hazırlık kampı içindeyiz. Bir sonraki maçta Icardi'ye ne kadar süre vereceğimizi göreceğiz. Fiziksel durumuna bakacağız ve karar vereceğiz." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
