Galatasaray'da ibre Amrabat'a döndü
Galatasaraylı taraftarların dört gözle beklediği orta saha transferinde listedeki isimlerle görüşmeler devam ediyor.
Galatasaraylı taraftarların dört gözle beklediği orta saha transferinde listedeki isimlerle görüşmeler devam ediyor.
Sarı-kırmızılılarda ilk sıralarda yer alan Fofana, McTominay, Goretzka gibi yıldızlar fiyat olarak el yakınca rota yeniden Sofyan Amrabat'a döndü. Fiorentina forması giyen 27 yaşındaki Faslı orta sahaya önümüzdeki günlerde teklif sunulması bekleniyor.
Geçen sezon son anda Galatasaray yerine Manchester United'a giden Amrabat da bu kez Galatasaray'a gelmeyi istiyor.
KONTRATININ SON YILINDA
Sarı-kırmızılı ekip, 1 yıllık sözleşmesi kalan Amrabat'a 10 milyon euro'luk bir bütçe ayırmayı düşünüyor.
22 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldız oyuncunun Galatasaray'da forma giymek istemesi ve kalan kontrat süresi bu transferde Aslan'ın elini güçlendiren bir faktör olarak dikkat çekiyor.
Sarı-kırmızılılar, Okan Buruk'un geçen sezon da kadroda görmeyi çok istediği oyuncuyu kısa sürede bitirerek taraftarlarına müjdeli haberi vermesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!


























