Galatasaray'da Hakim Ziyech parıldıyor
Galatasaray'da hazırlık maçlarındaki yüksek formuyla dikkat çeken Hakim Ziyech'in takımda kalmasına karar verildi.

Galatasaray'ın ikinci etap yurt dışı kampı Avusturya'da sürüyor ve teknik direktör Okan Buruk, oyuncularının performansını yakından izliyor. Bu süreçte antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında hırsı ve yükselen formuyla öne çıkan isimlerden biri de Hakim Ziyech.
Geçtiğimiz sezonun son haftaları dışında eleştirilen Faslı oyuncu, iki hazırlık kampında da yer aldı. Fortuna Düsseldorf karşısında oyuna sonradan giren Ziyech, Trencin, Lecce ve Parma maçlarına ise ilk 11'de başladı. Lecce maçında gösterdiği 1 gol ve 1 asistlik performansla taraftarların da övgüsünü kazandı.
ZİYECH KADRODA TUTULACAK
TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray yönetimi, astronomik bir teklif gelmediği sürece 31 yaşındaki futbolcuyu kadroda tutmayı hedefliyor. Hakim Ziyech, forma rekabetindeki hırslı görüntüsüyle takımda kalmak istediğinin sinyallerini veriyor.
Galatasaray'ın kanat rotasyonunda Ziyech'in yanı sıra Zaha, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Yusuf Demir ve Yunus Akgün de yer alıyor.
PERFORMANSIYLA SEVİNDİRİYOR
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a kiralık olarak gelen Hakim Ziyech, sezon başında bedelsiz olarak kadroya katıldı. Tecrübeli oyuncu, geçen sezon çıktığı 23 maçta 8 gol atıp 4 asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Loic Bade, Sevilla'dan Leverkusen'e!

Bournemouth'tan 17.2 milyon euro'luk satış!

Manchester City'de Ederson yerine Gianluigi Donnarumma

Chelsea'de Xavi Simons ısrarı

Liverpool'dan yeni hamle: Isak

UEFA Süper Kupa sahibini buluyor!

PSG, Illia Zabarnyi transferini açıkladı

Bayer Leverkusen, Ernest Poku transferini açıkladı

Xabi Alonso'nun Arda Güler planı!

PSG'den Gianluigi Donnarumma kararı!
