Galatasaray'da fark kazanma alışkanlığı
Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 8 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde "kazanma alışkanlığı" edindi.
Milliyet

Fotoğraf : AA
Süper Lig'in ilk yarısını 50 puanla tamamlayan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 8 puan önünde bulunan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde "kazanma alışkanlığı" edindi.
Son dönemde istediği futbolu sergilememesine karşın kazanmaya devam eden sarı-kırmızılılarda bu durum, "En iyi takımlar bile bütün maçlarında güzel futbol sergilemiyor. Önemli olan kötü oynarken de kazanabilmek" diye yorumlandı.
Diğer taraftan üst üste 20. deplasmandan da galibiyetle ayrılması konusunda, "Bir sezonda çıkılan deplasman sayısından fazla bir rakam. Böyle bir istatistiğe belki de uzun yıllar ulaşılmayacak" yorumu yapıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como, Milan ile Thiaw için anlaştı: 25 milyon Euro!

Villareal'den orta sahaya takviye: Majer

Liverpool, Guehi transferinde sona doğru!

Real Betis, eski oyuncusu Emerson'a talip oldu

Inter, Ange-Yoan Bonny transferinde sona yaklaştı!

Arsenal, Lewis Skelly ile sözleşme uzattı!

Kylian Mbappe'den PSG'ye dava!

Liverpool, Milos Kerkez'i resmen açıkladı!

Lille, Olivier Giroud ile anlaşmaya yakın!

Andriy Lunin'den geleceği için karar!
