Galatasaray'da Davinson Sanchez'in son şansı!
Buruk'un derbi planlarında kritik bir yere sahip olan Davinson Sanchez, sakatlığı nedeniyle dünkü idmanda da yer almadı. Tedavisi süren Kolombiyalı stoper, bugün de takıma katılmazsa Kadıköy'de formayı kaptıracak.

Fenerbahçe deplasmanı öncesi durumu en çok merak edilen isimlerin başında hiç şüphesiz Davinson Sanchez geliyor.
Kolombiyalı stoperin durumu, teknik direktör Okan Buruk için kritik öneme sahip. Ancak sakatlığını tam olarak atlatamayan tecrübeli futbolcu, dünkü antrenmanda da takımla birlikte yer alamadı. Özel bir program eşliğinde çalışmalarını sürdüren Sanchez'in derbide forma giyebilmesi için son şansı bugün.
Güney Amerikalı oyuncu bu akşam takımla beraber çalışırsa, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de görev yapabilecek. Aksi halde maça tıpkı Karagümrük karşısında olduğu gibi Abdülkerim - Nelsson ikilisi başlayacak.
TAKIM YOLA ÇIKANA KADAR...
Davinson Sanchez son idmanı kaçırsa bile en azından kadroda olma ihtimali mevcut. Maç sabahı yapılacak kontrollerde kendini iyi hissederse, başarılı savunmacının kafileye dahil edilmesi ve defansta yaşanması muhtemel bir probleme karşı kulübede oturtulması seçenekler arasında.
SEZON PERFORMANSI
Davinson Sanchez, bu sezon Galatasaray forması ile toplam 14 resmi maça çıktı. Kolombiyalı futbolcu, söz konusu müsabakalarda 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"
