Galatasaray'da büyük şölen hazırlığı

Antalyaspor'u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray'da RAMS Park'ta büyük bir şölen yaşanması bekleniyor.  

Fanatik
Galatasaray'da büyük şölen hazırlığı
Fotoğraf : AA

Galatasaray, geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanında kaybetti ve şampiyonluğunu erteledi. 4-1'lik yenilgi büyük bir şok yarattı. Okan Buruk, hafta boyunca öğrencilerine şampiyonluğu konuşmayı yasakladı, tamamen Antalyaspor maçına odaklanmalarını istedi.

Cumartesi günü oynanacak mücadelede tribünler de aynı tavrı sergileyecek. Şampiyonluk karşılaşması için satışa sunulan biletler kısa sürede tamamen tükendi. Tarihi maç, kapalı gişe oynanacak.

ÖZEL TALEP

Taraftarlardan, son düdüğe kadar şampiyonluk rehavetine girmeden takıma büyük bir destek verecek. Galatasaray, Antalyaspor'u mağlup edip 26. şampiyonluğunu ilan etmesi halinde ise Aslantepe'de tam anlamıyla bir şölen yaşanacak.

İlk kutlama maç sonrası RAMS Park'ta yapılacak. Okan Buruk'un yönetimden özel talebiyle henüz planlanması yapılmayan peş peşe 4. şampiyonluğun asıl kutlama programı ise önümüzdeki hafta açıklanacak. 



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler