Galatasaray'da bu sezon bir ilk
Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile karşılaşan Galatasaray'da Emre Taşdemir bu sezon ilk kez forma şansı buldu.
Süper Lig'in 12. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'tan sürpriz bir karar geldi.
Genç teknik adam, bu sezon ilk kez Emre Taşdemir'e forma verdi. Galatasaray'da sol bekte oynayan Patrick van Aanholt tercih edilmezken, Kazımcan Karataş'ın da sakatlığı bulunuyor.
Galatasaray'da Emre Taşdemir, 457 gün sonra sarı-kırmızılı formayla maça çıktı. A takım formasıyla son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 28 Temmuz 2021'de Hollanda'nın PSV takımıyla yapılan maçta sahaya çıkan Emre, 15 ayı aşkın süre sonra sarı-kırmızılı formayı terletti. Emre Taşdemir, geçen sezon Giresunspor'da kiralık olarak forma giymişti.
Sarı-kırmızılılarda ayrıca kırmızı kart cezalıları Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı yerine Leo Dubois ve Emin Bayram forma buldu.
Galatasaray'ın ilk 11'i şu şekilde;
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!


























